Wij zijn een aannemersbedrijf met een passie voor hout en authentiek timmerwerk. Ons specialisme is het renoveren/ restaureren van oude panden en het bouwen van nieuwe woningen in oude stijl.

Het liefst worden wij bij de allereerste (ver)bouwplannen al betrokken bij het proces, en adviseren dan welke weg te bewandelen. Door goed te luisteren naar de wensen van de klant, eventueel samen met architect, maken we een ontwerp en bouwkundig plan. We zijn een bedrijf dat meedenkt en door onze ruime ervaring met oplossingen komt. Een verbouwing brengt veel zorgen en stress met zich mee,  wij kunnen ontzorgen door van a tot z de verbouwing te verzorgen, op een nette en beschaafde wijze te werk te gaan en onze afspraken na te komen.

Sinds de oprichting in 2000 zijn wij al gevestigd in het oude centrum van Edam en hebben wij talloze projecten in Edam afgerond. De laatste jaren liepen wij, met onze werkplaats op de Lingerzijde, steeds meer tegen de logistieke beperkingen aan van de oude binnenstad. Daarom hebben we besloten een ruime bedrijfsruimte te betrekken op het industrieterrein in Edam. Aangezien duurzaamheid een steeds grotere rol speelt in de bouw hebben we er voor gekozen het bedrijfspand samen met Duurzaamaan te betrekken.

Zij zijn een partij waarmee we een passende oplossing kunnen bieden voor nieuw en bestaande bouw.

 

Nijverheidsstraat 13

Afbeelding 1 van 4