Bouw- en Aannemersbedrijf Mathijs Bouw

info@mathijstimmerwerken.nl

Renovatie/restauratie Authentieke (monumentale) panden

Edam en omgeving staat vol met prachtige oude (monumentale) panden. Bij de aanschaf van zo’n pand is het vaak liefde op het eerste gezicht, wie wil er nou niet wonen in een huis vol charme en historische kenmerken? Niet zelden echter blijft het comfort achter, zijn de woningen onvoldoende geïsoleerd en past het niet meer bij de wensen van de bewoner. Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij geloven in liefde op het tweede gezicht! Of u nu precies weet wat u wilt of slechts een idee heeft: wij kunnen u helpen. Door goed te luisteren naar uw wensen, eventueel samen met een architect, maken we een ontwerp en een bouwkundig plan. Wij denken na over ieder detail en hebben zo oog voor nu, respect voor historie. Met onze ruime ervaring in de renovatie en restauratie én het bouwen van nieuwe woningen in oude stijl zijn wij een bedrijf dat meedenkt met uw wens en unieke ideeën aandraagt waar wenselijk. Hoe oud, verwaarloosd of vervallen een pand ook is, wij zien mogelijkheden en bouwen/restaureren of renoveren, vanaf de fundering tot de nok, een prachtig pand waar u nog vele jaren met liefde naar kijkt.

Verbouw en Renovatie

Misschien wilt u meer ruimte creëren door een aanbouw, wilt u nieuwe kozijnen, een andere kamerindeling bij gezinsuitbreiding, een nieuwe badkamer, of wilt u een mooie veranda in de tuin? Een verbouwing vergroot niet alleen de waarde van het pand maar vergroot ook uw woonplezier. Maak van uw huidige woonhuis uw nieuwe droomhuis. Wilt u modern, klassiek of iets heel unieks?  Wij denken graag met u mee en komen door onze ruime ervaring met oplossingen en ideeën. Een verbouwing brengt veel zorgen en stress met zich mee,  wij kunnen ontzorgen door van A tot Z de verbouwing te verzorgen, op een nette en beschaafde wijze te werk te gaan en onze afspraken na te komen.

Nieuwbouw

U kunt bij ons terecht voor nieuwbouw. Bent u op zoek naar nieuwbouw in historische stijl, juist een nieuwe moderne stijl of denkt u aan prefab? Wij kunnen u adviseren of informeren over de mogelijkheden.

Projecten

VoorHAVEN

Wijngaardsgracht

Lingerzijde

Nieuwe haven

Wat mogen wij voor u maken?

U kunt bij ons terecht voor (monumentale) renovatie, restauratie, verbouwingen en nieuwbouw. Iedere opdracht is bijzonder op zijn eigen manier. Wij begeleiden u graag door het hele proces. Hierdoor kunnen we samen het resultaat neerzetten waar u naar zoekt.

WANNEER U KIEST VOOR MATHIJS BOUW

Wij zijn een aannemersbedrijf met een passie voor hout en authentiek timmerwerk. Anders, dan anderen. Net iets opvallender, oog voor detail, robuust en solide. Een product klaar voor zijn toekomst en unieke verhaal.

Ons specialisme is het renoveren/ restaureren van oude panden en het bouwen van nieuwe woningen in oude stijl. Een authentieke uitstraling in combinatie met moderne verwachtingen en comfort is ons doel. Uw oude (monumentaal) pand is bij ons in goede handen en u zult nog lang genieten van de karakteristieke kenmerken en unieke sfeer.

Van de tekening tot het laatste plintje, wij kunnen alles voor u regelen. Kozijnen, (inbouw)kasten en keukens: ook dat is Mathijs Timmerwerken.

Wij zijn Mathijs BOUW

Mathijs Wanders

oprichter | Eigenaar | Aannemer

Iwan Everaars

Eigenaar | Aannemer I.O. | Allround Timmerman

Swen Terwijn

Timmerman

Johan Plugboer

machinale Timmerman/allround timmerman

Bjorn Visser

allround Timmerman

Jesse Joosten

Timmerman i.o

Waar kunt u ons vinden?

op een goed bereikbare locatie in Edam hebben wij een ruime bedrijfsruimte.

wij zijn bereikbaar van /tot

Maandag- Vrijdag: 7:30-16:30

Adres

Mathijs Bouw
Nijverheidstraat 13, 1135 GE Edam
Telefoon: 0647508141
Email: info@mathijstimmerwerken.nl
KVK: 90050797

WhatsApp chat