Bouw- en Aannemersbedrijf Mathijs Bouw

info@mathijstimmerwerken.nl

Wie zijn wij

20230526_152436(1)6

Wij zijn Mathijs Bouw, een kleinschalig aannemersbedrijf dat in 2000 is opgericht door Mathijs Wanders. Na jaren van prachtige opdrachten en een waardenvolle klantenkring werd het tijd om breder te kijken. In 2019 is Iwan Everaars als mede-eigenaar toegetreden tot het bedrijf en samen hebben wij nog veel mooie plannen voor de toekomst. Wij werken samen met veel vakmensen waardoor wij groots zijn in onze resultaten!

Wij zijn een aannemersbedrijf met een passie voor hout en authentiek timmerwerk. Ons specialisme is het renoveren/ restaureren van oude panden en het bouwen van nieuwe woningen in oude stijl. Wij maken een oude kern van een stad of dorp graag nog mooier en hebben hierin oog voor nu, respect voor historie. Een authentieke uitstraling in combinatie met moderne verwachtingen en comfort is ons doel. Uw oude (monumentaal) pand is bij ons in goede handen en u zult nog lang genieten van de karakteristieke kenmerken en unieke sfeer.

Denkt u nu, “maar ojee ik bezit geen oud pand”? Geen nood: ook voor nieuwbouw, aanbouw en verbouw kunt u bij ons terecht. Ieder project is uniek en heeft zijn eigen verhaal. We zijn een bedrijf dat meedenkt en door onze ruime ervaring met oplossingen komt.

Sinds de oprichting in 2000 zijn wij al gevestigd in het oude centrum van Edam en hebben wij talloze projecten in Edam afgerond. De laatste jaren liepen wij, met onze werkplaats op de Lingerzijde, steeds meer tegen de logistieke beperkingen aan van de oude binnenstad. Daarom hebben we besloten een ruime bedrijfsruimte te betrekken op het industrieterrein in Edam. Aangezien duurzaamheid een steeds grotere rol speelt in de bouw hebben we er voor gekozen het bedrijfspand samen met Duurzaamaan te betrekken. Zij zijn een partij waarmee we een passende oplossing kunnen bieden voor nieuw en bestaande bouw

Wij zijn Mathijs bouw

Mathijs Wanders

oprichter | Eigenaar | Aannemer

Iwan Everaars

Eigenaar | Aannemer I.O. | Allround Timmerman

Swen Terwijn

Allround Timmerman

Johan Plugboer

Machinale Timmerman Allround Timmerman

Bjorn Visser

Allround Timmerman

Jesse Joosten

Timmerman i.o

Projecten

VoorHAVEN

Wijngaardsgracht

Lingerzijde

Nieuwe haven

WANNEER U KIEST VOOR MATHIJS BOUW

Wij zijn een aannemersbedrijf met een passie voor hout en authentiek timmerwerk. Anders, dan anderen. Net iets opvallender, oog voor detail, robuust en solide. Een product klaar voor zijn toekomst en unieke verhaal.

Ons specialisme is het renoveren/ restaureren van oude panden en het bouwen van nieuwe woningen in oude stijl. Een authentieke uitstraling in combinatie met moderne verwachtingen en comfort is ons doel. Uw oude (monumentaal) pand is bij ons in goede handen en u zult nog lang genieten van de karakteristieke kenmerken en unieke sfeer.

Van de tekening tot het laatste plintje, wij kunnen alles voor u regelen. Kozijnen, (inbouw)kasten en keukens: ook dat is Mathijs Timmerwerken.

Waar kunt u ons vinden?

op een goed bereikbare locatie in Edam hebben wij een ruime bedrijfsruimte.

wij zijn bereikbaar van /tot

Maandag- Vrijdag: 7:30-16:30

Adres

Mathijs Bouw
Nijverheidstraat 13, 1135 GE Edam
Telefoon: 0647508141
Email: info@mathijstimmerwerken.nl
KVK: 90050797

WhatsApp chat