Bouw- en Aannemersbedrijf Mathijs Bouw

info@mathijstimmerwerken.nl

Iwan Everaars

Iwan Everaars

Mijn naam is Iwan Everaars en ik ben geboren in Edam. Sinds 1 januari 2019 ben ik mede-eigenaar van Mathijs Timmerwerken.

Werken met de handen is bij de familie Everaars met de paplepel ingegoten. Dat ik na de basisschool naar de Lts in Edam ging was dan ook niet meer dan logisch. Na 6 jaar basis- en vervolgopleiding ben ik fulltime gaan werken als timmerman. Toen ik, na 19 jaar ervaring in beton bouw, afbouw en renovatie als meewerkend uitvoerder in monumentale panden ging werken wist ik dat dit was wat ik wilde. Ik hoefde dus niet lang te denken toen Mathijs mij benaderde om samen te gaan ondernemen. Want, wat is er nou mooier dan Edam nog mooier te maken? Met liefde voor het vak brengen wij iedere opdracht tot een goed einde.

Wij zijn Mathijs BOUW

Mathijs Wanders

oprichter | Eigenaar | Aannemer

Iwan Everaars

Eigenaar | Aannemer I.O. | Allround Timmerman

Swen Terwijn

Timmerman

Johan Plugboer

Machinale timmerman | allround timmerman

Bjorn Visser

Allround Timmerman

Jesse Joosten

Timmerman i.o

WANNEER U KIEST VOOR MATHIJS BOUW

Wij zijn een aannemersbedrijf met een passie voor hout en authentiek timmerwerk. Anders, dan anderen. Net iets opvallender, oog voor detail, robuust en solide. Een product klaar voor zijn toekomst en unieke verhaal.

Ons specialisme is het renoveren/ restaureren van oude panden en het bouwen van nieuwe woningen in oude stijl. Een authentieke uitstraling in combinatie met moderne verwachtingen en comfort is ons doel. Uw oude (monumentaal) pand is bij ons in goede handen en u zult nog lang genieten van de karakteristieke kenmerken en unieke sfeer.

Van de tekening tot het laatste plintje, wij kunnen alles voor u regelen. Kozijnen, (inbouw)kasten en keukens: ook dat is Mathijs Timmerwerken.

Wat mogen wij voor u maken?

U kunt bij ons terecht voor (monumentale) renovatie, restauratie, verbouwingen en nieuwbouw. Iedere opdracht is bijzonder op zijn eigen manier. Wij begeleiden u graag door het hele proces. Hierdoor kunnen we samen het resultaat neerzetten waar u naar zoekt.

Waar kunt u ons vinden?

op een goed bereikbare locatie in Edam hebben wij een ruime bedrijfsruimte.

wij zijn bereikbaar van /tot

Maandag- Vrijdag: 7:30-16:30

Adres

Mathijs Bouw
Nijverheidstraat 13, 1135 GE Edam
Telefoon: 0647508141
Email: info@mathijstimmerwerken.nl
KVK: 90050797

WhatsApp chat