info@mathijstimmerwerken.nl

Jesse Joosten

Jesse Joosten 

Mijn naam is Jesse Joosten. In 2023 ben ik geslaagd voor mijn vmbo opleiding op de school SG Newton. In leerjaar 3 heb ik stage gelopen bij Mathijs Bouw. Tijdens deze stageperiode kwam ik erachter dat het een leuk en gezellig bedrijf is. Ik heb ervoor gekozen om allround timmerman als vervolgopleiding te doen en ik heb geen spijt van die keuze. Ik ga met veel plezier naar werk toe elke dag en ik leer ook elke dag weer wat. 

Wij zijn Mathijs Bouw

Mathijs Wanders

oprichter | Eigenaar | Aannemer

Iwan Everaars

Eigenaar | Aannemer I.O. | Allround Timmerman

Swen Terwijn

ALLROUND Timmerman

Johan Plugboer

machinale Timmerman/allround timmerman

Bjorn Visser

allround Timmerman

Jesse Joosten

Timmerman i.o

WANNEER U KIEST VOOR MATHIJS BOUW

Wij zijn een aannemersbedrijf met een passie voor hout en authentiek timmerwerk. Anders, dan anderen. Net iets opvallender, oog voor detail, robuust en solide. Een product klaar voor zijn toekomst en unieke verhaal.

Ons specialisme is het renoveren/ restaureren van oude panden en het bouwen van nieuwe woningen in oude stijl. Een authentieke uitstraling in combinatie met moderne verwachtingen en comfort is ons doel. Uw oude (monumentaal) pand is bij ons in goede handen en u zult nog lang genieten van de karakteristieke kenmerken en unieke sfeer.

Van de tekening tot het laatste plintje, wij kunnen alles voor u regelen. Kozijnen, (inbouw)kasten en keukens: ook dat is Mathijs Timmerwerken.

Wat mogen wij voor u maken?

U kunt bij ons terecht voor (monumentale) renovatie, restauratie, verbouwingen en nieuwbouw. Iedere opdracht is bijzonder op zijn eigen manier. Wij begeleiden u graag door het hele proces. Hierdoor kunnen we samen het resultaat neerzetten waar u naar zoekt.

Waar kunt u ons vinden?

op een goed bereikbare locatie in Edam hebben wij een ruime bedrijfsruimte.

wij zijn bereikbaar van /tot

Maandag- Vrijdag: 7:30-16:30

Adres

Mathijs Bouw
Nijverheidstraat 13, 1135 GE Edam
Telefoon: 0647508141
Email: info@mathijstimmerwerken.nl
KVK: 90050797

WhatsApp chat