Bouw- en Aannemersbedrijf Mathijs Bouw

info@mathijstimmerwerken.nl

Mathijs Wanders

Mathijs Wanders

Ik ben opgegroeid in Edam en ben na de basisschool, voortgezet onderwijs, MTS en studie Makelaardij in het verzekeringsvak terecht gekomen. Na 7 jaar werkzaam te zijn geweest als adviseur in employee benefits , pensioenen en hypotheken heb ik besloten te gaan doen waar mijn hart ligt, timmerwerk! Vanaf jong jochie was ik ieder vrij uurtje werkzaam bij een lokaal timmerbedrijf, dit heb ik volgehouden tot het niet meer te combineren was..

Omdat ondernemen in mijn bloed zit heb ik in 2000 direct een eigen bedrijf opgestart en heb sindsdien geen dag zonder eigen opdrachten  gezeten.

Wij zijn Mathijs BOUW

Mathijs Wanders

oprichter | Eigenaar | Aannemer

Iwan Everaars

Eigenaar | Aannemer I.O. | Allround Timmerman

Swen Terwijn

Timmerman

Johan Plugboer

Machinale Timmerman| Alround timmerman

Bjorn Visser

Allround Timmerman

Jesse Joosten

Timmerman i.o

WANNEER U KIEST VOOR MATHIJS BOUW

Wij zijn een aannemersbedrijf met een passie voor hout en authentiek timmerwerk. Anders, dan anderen. Net iets opvallender, oog voor detail, robuust en solide. Een product klaar voor zijn toekomst en unieke verhaal.

Ons specialisme is het renoveren/ restaureren van oude panden en het bouwen van nieuwe woningen in oude stijl. Een authentieke uitstraling in combinatie met moderne verwachtingen en comfort is ons doel. Uw oude (monumentaal) pand is bij ons in goede handen en u zult nog lang genieten van de karakteristieke kenmerken en unieke sfeer.

Van de tekening tot het laatste plintje, wij kunnen alles voor u regelen. Kozijnen, (inbouw)kasten en keukens: ook dat is Mathijs Timmerwerken.

Wat mogen wij voor u maken?

U kunt bij ons terecht voor (monumentale) renovatie, restauratie, verbouwingen en nieuwbouw. Iedere opdracht is bijzonder op zijn eigen manier. Wij begeleiden u graag door het hele proces. Hierdoor kunnen we samen het resultaat neerzetten waar u naar zoekt.

Waar kunt u ons vinden?

op een goed bereikbare locatie in Edam hebben wij een ruime bedrijfsruimte.

wij zijn bereikbaar van /tot

Maandag- Vrijdag: 7:30-16:30

Adres

Nijverheidstraat 13, 1135 GE Edam
Telefoon: 0647508141
Email: info@mathijstimmerwerken.nl

WhatsApp chat